Razer kondigt nieuwe versie Blade 18 aan met Thunderbolt 5

razer blade 18 met thunderbolt 5

Image: Razer

Razer introduceert met trots de Razer Blade 18, de nieuwste doorbraak in hun prestigieuze lijn van gaming laptops. Voortbouwend op de successen van de Blade 16 en Blade 14, onthuld tijdens CES 2024, zet de Blade 18 nieuwe normen voor mobiele gaming en creatieve prestaties.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Schermtechnologie van de Razer Blade 18

De Razer Blade 18 maakt indruk met twee baanbrekende beeldschermopties. Kiezen tussen het eerste 18-inch 4K 200Hz beeldscherm ter wereld en een alternatieve 18-inch QHD+ 300Hz Mini-LED optie betekent toegang tot ongeëvenaarde visuele ervaringen, of je nu diep in een game duikt of bezig bent met complexe creatieve projecten.

Grafische kracht in de Razer Blade 18: NVIDIA® GeForce RTX™ 4090

Aan de kern van de Razer Blade 18’s visuele pracht staat de NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 Graphics, een grafische krachtpatser die verbluffende prestaties levert. Met tot 175 W Total Graphics Power (TGP) en de geavanceerde NVIDIA® DLSS 3-technologie, zijn gebruikers gegarandeerd van de meest vloeiende en visueel indrukwekkende gaming ervaringen beschikbaar op een laptop.

De processor van de Razer Blade 18: Intel® Core™ 14e Gen i9-14900HX

De Razer Blade 18 herbergt de Intel® Core™ 14e Gen i9-14900HX, de crème de la crème van mobiele processoren, die desktop-achtige prestaties levert zonder in te boeten aan mobiliteit. Deze processor maakt niet alleen geavanceerde gaming mogelijk, maar ook zware creatieve taken, van videobewerking tot 3D-modellering.

Connectiviteit van de Razer Blade 18: Thunderbolt™ 5

Als ’s werelds eerste laptop uitgerust met Thunderbolt™ 5, zet de Razer Blade 18 de toon voor toekomstige connectiviteit. Met aanzienlijk hogere doorvoersnelheden vergeleken met zijn voorgangers, stelt Thunderbolt™ 5 gebruikers in staat om hun werk- en speelruimtes uit te breiden met ongekende flexibiliteit en snelheid.

Koelsysteem van de Razer Blade 18: Dampkamertechnologie

De Razer Blade 18 blijft koel onder druk dankzij een innovatief koelsysteem dat gebruik maakt van gepatenteerde dampkamertechnologie en een systeem met drie ventilatoren. Dit geavanceerde koelsysteem zorgt ervoor dat de laptop zelfs bij intensief gebruik optimale prestaties levert.

De lancering van de Razer Blade 18 markeert een belangrijk moment voor Razer en bevestigt hun toewijding aan innovatie in de gaming en creatieve industrieën. Met zijn indrukwekkende schermtechnologie, krachtige grafische en verwerkingsmogelijkheden, toekomstbestendige connectiviteit en efficiënte koeling, belooft de Razer Blade 18 de ultieme mobiele ervaring voor gamers en creatieve professionals te bieden.

Toekomstvisie en innovatie van Razer

Travis Furst, hoofd van de Notebook & Accessories Division bij Razer, benadrukt dat de Blade 18 de voortdurende inzet van Razer illustreert om de grenzen van gaming laptops te verleggen. Met de integratie van Thunderbolt™ 5 en andere vooruitstrevende technologieën, biedt de Blade 18 een ongeëvenaarde combinatie van desktop-klasse prestaties en de mobiliteit van een laptop.

Jason Ziller van Intel prijst ook de integratie van Thunderbolt™ 5 in de Blade 18, waardoor gebruikers kunnen profiteren van aanzienlijk hogere prestaties en connectiviteitsopties. Dit onderstreept de positie van de Blade 18 als een baanbrekende oplossing voor zowel gamers als creatieve professionals, die de toekomst van draagbare technologie vormgeeft.

Lees hier meer tips over laptops.