Sony onthult teaser van PlayStation-handheldconsole met 1080p-scherm voor streaming

playstation handheld console

Tijdens het PlayStation Showcase-evenement heeft Sony een veelbelovende teaser getoond van een langverwachte handheldconsole. Hoewel details nog schaars zijn, is het duidelijk dat deze console een revolutionaire toevoeging belooft te zijn aan de PlayStation-familie. Met een ontwerp dat lijkt op de populaire Dualsense-controller en een geïntegreerd scherm in het midden, biedt deze handheld een unieke ervaring voor gamers.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Met de werktitel Project Q wordt deze nieuwe Sony handheld-console gekenmerkt door een 8-inch lcd-scherm, dat wordt geflankeerd door handgrepen, sticks en triggers die sterk lijken op die van de Dualsense-controller. Dit zorgt voor een vertrouwde en comfortabele bediening, waarbij de gebruiker moeiteloos kan genieten van de nieuwste games.

Hoewel Sony nog weinig details heeft vrijgegeven, is het duidelijk dat deze handheld-console niet bedoeld is om rechtstreeks op te gamen. In plaats daarvan is het ontworpen om in combinatie met de PlayStation 5 te werken, waarbij games gestreamd kunnen worden naar het handheld-apparaat. Met een maximale resolutie van 1080p bij 60 frames per seconde belooft dit een indrukwekkende visuele ervaring te bieden voor onderweg.

Helaas is de exacte releasedatum van deze handheld-console nog onbekend. Er zijn echter al geruime tijd geruchten over het feit dat Sony een eigen PlayStation-handheld wil uitbrengen, en deze teaser lijkt dit vermoeden te bevestigen. Gamers over de hele wereld kijken reikhalzend uit naar meer informatie over dit opwindende project en de mogelijkheden die het met zich meebrengt.

Naast de spannende handheld onthulde Sony ook een set draadloze oordopjes die compatibel zijn met de PS5 en pc. Deze oordopjes beloven een nieuwe draadloze technologie te bevatten, speciaal ontworpen door Sony Interactive Entertainment (SIE), waarmee het mogelijk is om audio lossless via Bluetooth af te spelen. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om te genieten van een meeslepende geluidsweergave zonder enige kwaliteitsverlies, wat zorgt voor een nog meeslepender gamen- en luisterervaring.

Met zijn opwindende teasers en veelbelovende producten zet Sony opnieuw de standaard voor gaming en entertainment. Gamers kijken reikhalzend uit naar de lancering van de PlayStation-handheldconsole en de mogelijkheid om hun favoriete games overal mee naartoe te nemen. Lees hier het laatste Playstation nieuws.