Ziggo verhoogt uploadsnelheden van veel abbonementen in mei met 25Mbit/s

logo van ziggo

het logo van ziggo

Ziggo verhoogt in mei de uploadsnelheden van veel van zijn consumenteninternetabonnementen, wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van de internetervaring voor duizenden gebruikers. Deze snelheidsverhoging varieert van 5 tot maar liefst 50 Mbit/s, waardoor klanten sneller dan ooit tevoren gegevens kunnen verzenden en ontvangen.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Deze snelheidsupgrades zijn onderdeel van het jaarlijkse initiatief van Ziggo om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften van klanten en hun toenemende afhankelijkheid van internet in hun dagelijkse leven. Uit grondig onderzoek is gebleken dat klanten hoge waarde hechten aan snelle internetverbindingen die gelijke tred houden met hun toenemende gebruik van digitale diensten en apparaten.

Bij de meeste abonnementen zal alleen de uploadsnelheid stijgen, maar bij het Complete-abonnement mogen klanten zich ook verheugen op een snellere downloadsnelheid. Het Internet Giga-abonnement krijgt de grootste uploadsnelheidsboost, van 50 Mbit/s naar maar liefst 75 Mbit/s. De uploadsnelheidsverhogingen bij de Basic- en Complete-abonnementen zijn bescheidener, met een toename van 5 Mbit/s. Start, Start XXL en Max zien een uploadversnelling van 10 Mbit/s in vergelijking met hun vorige snelheden. Bovendien verhoogt Ziggo de downloadsnelheid van het Internet Complete-abonnement van 350 Mbit/s naar een indrukwekkende 400 Mbit/s.

Ziggo maakt gebruik van de geavanceerde Docsis 3.1-standaard, waarmee downloadsnelheden tot 10 Gbit/s en uploadsnelheden van maximaal 1 tot 2 Gbit/s mogelijk zijn. Dit stelt het bedrijf in staat om klanten een uiterst krachtige en betrouwbare internetverbinding te bieden.

Het beste van alles is dat klanten niets hoeven te doen om van deze verhoogde snelheden te profiteren. Ziggo zorgt ervoor dat de snelheidsverhoging automatisch wordt doorgevoerd, zonder extra kosten voor de abonnees. Een naadloze overgang naar snellere internetsnelheden is gegarandeerd.

Hoewel de snelheidsverhogingen een fantastische toevoeging zijn voor Ziggo-klanten, moeten zij er rekening mee houden dat de provider traditioneel de tarieven in juli verhoogt. Maar de waarde van de verbeterde internetprestaties is zonder twijfel de prijsstijging waard, gezien het toenemende belang van internet in het moderne leven.

Hieronder vindt u een overzicht van de oude en nieuwe snelheden voor de verschillende abonnementen:

AbonnementOude downloadsnelheidNieuwe downloadsnelheidOude uploadsnelheidNieuwe uploadsnelheid
Internet Basic50 Mbit/s50 Mbit/s20 Mbit/s25 Mbit/s
Internet Start100 Mbit/s100 Mbit/s20 Mbit/s30 Mbit/s
Internet Start XXL200 Mbit/s200 Mbit/s20 Mbit/s30 Mbit/s
Internet Complete350 Mbit/s400 Mbit/s35 Mbit/s40 Mbit/s
Internet Max600 Mbit/s600 Mbit/s40 Mbit/s50 Mbit/s
Internet Giga1000 Mbit/s1000 Mbit/s50 Mbit/s75 Mbit/s
Ziggo download- en uploadsnelheden

Geniet binnenkort van snellere internetervaringen met Ziggo’s recente snelheidsverhogingen! Lees hier het laatste tech nieuws.