Waar kan je Netflix downloaden op je laptop?

netflix kijken op laptop

Netflix biedt gebruikers de mogelijkheid om films en series offline te kijken door ze te downloaden op hun apparaten. Als je graag Netflix-films wilt downloaden op je laptop, zijn er een paar stappen die je moet volgen. Hier is een gedetailleerd stappenplan om Netflix op je laptop te downloaden.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Stap 1: Controleer de systeemvereisten: Voordat je Netflix kunt downloaden op je laptop, moet je controleren of je systeem voldoet aan de vereisten. Netflix vereist een Windows 10-besturingssysteem en de nieuwste versie van de Netflix-app. Zorg ervoor dat je laptop aan deze vereisten voldoet voordat je verdergaat.

Stap 2: Ga naar de Microsoft Store: Open de Microsoft Store op je laptop. Dit is de app-winkel van Windows waar je verschillende applicaties kunt downloaden. Zoek naar ‘Netflix’ in de zoekbalk bovenaan het venster en klik op de app wanneer deze verschijnt in de zoekresultaten.

Stap 3: Download de Netflix-app: Op de Netflix-app-pagina in de Microsoft Store, klik je op de knop ‘Installeren’ om de app op je laptop te downloaden. Zorg ervoor dat je laptop is verbonden met internet tijdens het downloadproces.

Stap 4: Start de Netflix-app: Zodra de download is voltooid, zoek je naar de Netflix-app in het startmenu of op het bureaublad van je laptop. Klik erop om de app te starten.

Hoe kan je Netflix films offline kijken?

Nu je Netflix succesvol hebt gedownload op je laptop, kun je genieten van je favoriete films en series, zelfs als je geen internetverbinding hebt. Hier is een stappenplan om Netflix-films offline te kijken.

Stap 1: Log in op je Netflix-account: Open de Netflix-app op je laptop en log in op je account met je gebruikersnaam en wachtwoord. Als je nog geen account hebt, kun je er een aanmaken op de officiële Netflix-website.

Stap 2: Zoek naar films en series: Blader door het aanbod van films en series op Netflix en selecteer degene die je wilt downloaden. Houd er rekening mee dat niet alle titels beschikbaar zijn om te downloaden vanwege licentiebeperkingen.

Stap 3: Kies de downloadkwaliteit: Wanneer je een film of serie hebt gekozen, tik je op het downloadpictogram naast de titel. Je kunt de downloadkwaliteit selecteren, waarbij hogere kwaliteit bestanden meer ruimte in beslag nemen op je laptop. Kies de gewenste kwaliteit en tik op ‘Downloaden’.

Stap 4: Wacht op de download:De download begint en je kunt de voortgang volgen in de ‘Downloads’-sectie van de Netflix-app. Zorg ervoor dat je laptop voldoende opslagruimte heeft om de gedownloade titels op te slaan.

Stap 5: Bekijk gedownloade titels: Zodra de download is voltooid, kun je de gedownloade titels bekijken in de ‘Mijn downloads’-sectie van de Netflix-app. Je kunt deze films en series nu offline bekijken, zelfs zonder internetverbinding.

Wat te doen bij download problemen?

Soms kunnen er problemen optreden tijdens het downloaden van Netflix-films op je laptop. Hier zijn een paar mogelijke oplossingen voor veelvoorkomende downloadproblemen.

  1. Controleer je internetverbinding: Zorg ervoor dat je een stabiele internetverbinding hebt voordat je begint met downloaden. Een trage of instabiele verbinding kan problemen veroorzaken.
  2. Controleer de opslagruimte: Als je niet genoeg vrije ruimte op je laptop hebt, kun je mogelijk geen Netflix-films downloaden. Maak wat ruimte vrij door onnodige bestanden te verwijderen.
  3. Update de Netflix-app: Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de Netflix-app hebt geïnstalleerd. Updates bevatten vaak bugfixes en verbeterde functionaliteit.
  4. Herstart de app: Als de download vastloopt of traag verloopt, probeer dan de Netflix-app af te sluiten en opnieuw te starten. Dit kan soms helpen om problemen op te lossen.
  5. Controleer de app-instellingen: Ga naar de instellingen van de Netflix-app en zorg ervoor dat de downloadinstellingen correct geconfigureerd zijn. Je kunt hier de standaard downloadkwaliteit wijzigen of de downloads helemaal uitschakelen.