ASUS introduceert twee gamingmonitoren met oledscherm

asus oled scherm

ASUS introduceert revolutionaire gamingmonitoren met oledtechnologie op de prestigieuze gamebeurs Gamescom in Keulen. Deze geavanceerde monitoren zijn speciaal ontworpen om de meest veeleisende gamers een ongeëvenaarde visuele ervaring te bieden. De nieuwe producten omvatten de ROG Swift OLED PG32UCDM en de ROG Swift OLED PG34WCDM, respectievelijk met een schermgrootte van 32″ en 34″, die gamers een keuze bieden tussen een klassiek 16:9-scherm en een ultrawide scherm met een adembenemende beeldweergave.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

De ROG Swift OLED PG32UCDM beschikt over een verbluffende resolutie van 3840×2160 pixels, waardoor elk detail tot leven komt in verbluffende helderheid. Dankzij de 32-inch schermgrootte en het bredere schermformaat krijgen gamers meer ruimte om in hun virtuele werelden op te gaan. Aan de andere kant biedt de ROG Swift OLED PG34WCDM een 3440×1440 resolutie met een 21,5:9 schermverhouding, wat zorgt voor een meeslepende kijkervaring met een breder gezichtsveld.

Een opvallend kenmerk van beide monitoren is hun indrukwekkende verversingssnelheid van 240Hz. Dit zorgt voor uiterst vloeiende beeldovergangen en minimaliseert motion blur, wat essentieel is voor competitieve gaming. Bovendien biedt de 32-inch variant een maximale helderheid van 1000 candela per vierkante meter, terwijl de ultrawide 34-inch versie indruk maakt met een nog hogere helderheid van 1300 candela per vierkante meter, waardoor zowel in lichte als donkere omgevingen elk detail opvalt.

Deze geavanceerde monitoren bieden niet alleen visuele pracht, maar ook uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden. Beide modellen zijn voorzien van USB-C met Power Delivery, HDMI 2.1 en DisplayPort 1.4, waardoor gamers moeiteloos verschillende apparaten kunnen aansluiten. Bovendien zijn beide monitoren uitgerust met een innovatieve heatsink om het risico op inbranden te verminderen, wat de duurzaamheid van de schermen verbetert en gamers geruststelt over langdurige gebruikssessies.

ASUS heeft aangekondigd dat ze van plan zijn om beide producten vóór eind maart van volgend jaar op de markt te brengen, maar specifieke prijsinformatie moet nog worden vrijgegeven. Met de combinatie van cutting-edge technologie, superieure beeldkwaliteit en doordachte functies beloven deze gamingmonitoren van ASUS een nieuwe standaard te zetten voor de ultieme gaming-ervaring. Blijf hier op de hoogte van het laatste hardware nieuws.