Minisforum kondigt Venus-mini-pc met Ryzen 9 aan

enus Series UM790 Pro mini-pc van Minisforum met AMD Ryzen 9

Ontdek de kracht van de nieuwe Venus Series UM790 Pro, de meest geavanceerde mini-pc van Minisforum tot nu toe! Deze mini-pc markeert een baanbrekende stap voorwaarts, aangezien het de allereerste van het bedrijf is die is uitgerust met een Zen 4-generatie AMD-cpu. Specifiek wordt de UM790 Pro geleverd met de indrukwekkende AMD Ryzen 9 7940HS-cpu, die acht cores en zestien threads bevat en een maximale kloksnelheid van 5,2 GHz belooft.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Bovendien biedt het systeem een krachtige Radeon 780M-gpu, die is gebaseerd op AMD’s nieuwste RDNA 3-architectuur. Met twaalf compute-units en in totaal 768 streamprocessors biedt deze geïntegreerde grafische processor ongeëvenaarde grafische prestaties. Hoewel de exacte klokfrequentie niet is gespecificeerd, kunnen we ervan uitgaan dat het in lijn zal liggen met de indrukwekkende prestaties van andere recente pc’s, variërend tussen de 2,8 en 3 GHz.

Wat betreft de configuratie-opties, biedt Minisforum keuzes die aan elke behoefte voldoen. Naast de barebonevariant zijn er uitvoeringen beschikbaar met 16, 32 en zelfs 64 GB DDR5-geheugen, samen met 512 GB of 1 TB opslagruimte verdeeld over twee M.2 2280-PCIe 4.0-ssd’s. Voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme prestaties, is de meest uitgebreide variant beschikbaar voor een adviesprijs van 1109 euro.

De Venus Series UM790 Pro biedt ook uitgebreide connectiviteitsopties. Het systeem beschikt over twee HDMI 2.1- en twee USB4-poorten voor indrukwekkende video-output. Daarnaast zijn er nog eens twee HDMI-poorten, een 3,5mm-jack en vier USB 3.2-poorten in de compacte behuizing van slechts 130x126x52,3 mm. Om ervoor te zorgen dat je altijd verbonden bent, ondersteunt de Intel Killer AX1675-netwerkchip de nieuwste standaarden van Bluetooth 5.2 en Wi-Fi 6E, naast de traditionele ethernetaansluiting.

Wacht niet langer en neem de controle over je computing-ervaring met de Venus Series UM790 Pro mini-pc van Minisforum! Of je nu een gamer bent, content creator of een veeleisende professional, deze krachtpatser zal aan al je behoeften voldoen en je verbluffen met zijn prestaties. Ontdek de kracht van de Venus Series UM790 Pro mini-pc van Minisforum met AMD Ryzen 9 7940HS-cpu en Radeon 780M-gpu. Beleef de toekomst van compacte computing! 🚀 Wil je meer weten over dit onderwerp? Lees hardware nieuws op onze website!

FAQ’s:

  1. Wanneer wordt de Venus Series UM790 Pro verzonden? Antwoord: De verzending van de UM790 Pro zal naar verwachting vanaf juni beginnen.
  2. Zijn er aangepaste configuratie-opties beschikbaar? Antwoord: Ja, naast de barebonevariant kun je kiezen uit verschillende geheugen- en opslagconfiguraties.
  3. Ondersteunt de Venus Series UM790 Pro externe grafische kaarten? Antwoord: Ja, het systeem biedt de mogelijkheid om externe grafische kaarten via de USB4-poorten aan te sluiten voor extra grafische kracht.