Razer onthult de Cobra-gamingmuizen: de Cobra en de Cobra Pro.

razer cobra gaming muis

De bedrade Cobra-muis heeft een 8.500dpi-sensor en is verkrijgbaar voor een prijs van 45 euro. Voor degenen die de draadloze vrijheid willen ervaren, is er de Cobra Pro. Deze muis beschikt over een indrukwekkende 30.000dpi-sensor en kan een polling rate van 4.000Hz bereiken. De Cobra Pro is verkrijgbaar voor een prijs van 149 euro. Beide muizen zijn direct beschikbaar voor aanschaf.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Razer heeft extra aandacht besteed aan de batterijduur van de Cobra Pro. De muis bevat een accu die maar liefst tot 170 uur meegaat, maar dit is alleen mogelijk bij gebruik in combinatie met een bluetoothverbinding. Indien gebruikers de optionele HyperSpeed-dongle gebruiken, kan de muis tot 100 uur meegaan op één enkele lading. Hierbij moet de polling rate echter worden ingesteld op 1.000Hz. Als de polling rate wordt verhoogd naar 4.000Hz, gaat de batterij maximaal 33 uur mee. De polling rate verwijst naar het aantal keer per seconde dat de muis zijn positie doorgeeft aan de computer.

Prestaties van de Cobra Pro gaming muis

Wat betreft de prestaties van de muizen, biedt de Cobra Pro gaming muis een acceleratie van 75G, terwijl de reguliere Cobra 35G ondersteunt. Beide muizen zijn uitgerust met de derde generatie optische switches van Razer, die naar verluidt een levensduur hebben van maar liefst 90 miljoen kliks. Daarnaast kan de Cobra Pro tot vijf gebruikersprofielen opslaan, terwijl de reguliere versie er slechts één kan opslaan.

Zowel de Cobra als de Cobra Pro zijn voorzien van rgb-verlichting, maar de Pro heeft maar liefst 11 verschillende verlichtingszones, terwijl de Cobra een enkele rgb-zone heeft. De muisknoppen zijn volledig aanpasbaar en bij de Cobra Pro kunnen de wijzigingen worden opgeslagen in een van de vijf geheugenprofielen. Helaas beschikt de reguliere Cobra niet over deze functie.

Met de Cobra-gamingmuizen brengt Razer geavanceerde en aanpasbare muizen op de markt die de verwachtingen van veeleisende gamers overtreffen. De Cobra Pro biedt een draadloze ervaring met een indrukwekkende dpi-sensor van 30.000 en een lange batterijduur. Beide muizen zijn uitgerust met optische switches voor verbeterde duurzaamheid en bieden aanpasbare rgb-verlichting. Kortom, de Cobra-gamingmuizen zijn de perfecte metgezellen voor gamers die streven naar topprestaties en aanpasbaarheid. Lees hier meer informatie over de laatste gadgets.