Nieuwe Avatar: The Last Airbender Quest for Balance Game naar de Xbox: Een langverwachte ervaring voor Avatar-fans

avatar quest for balance

Avatar: The Last Airbender – Quest for Balance is aangekondigd door ontwikkelaars Bamtang Games en Game Mill Entertainment. Deze aankomende action-adventure game biedt spelers de mogelijkheid om alleen of met twee spelers lokaal of online co-op te spelen, met maar liefst negen verschillende personages uit Avatar: The Last Airbender. De game staat gepland voor release deze herfst en zal beschikbaar zijn op alle grote platformen, waaronder PC, Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Details over de game

De veelbelovende trailer laat zien dat je samen met Aang en zijn vrienden de verschillende stammen verkent en de verhalen uit de boeken en series kunt herbeleven. Wat nog leuker is, is dat de game zelfs een co-op modus heeft voor twee spelers!

De vier elementen (aarde, wind, vuur en water) zullen een centrale rol spelen in de puzzels die je onderweg tegenkomt. Naast het hoofdverhaal zijn er ook zijmissies, mogelijkheden om je personages te upgraden en interacties met iconische personages uit de franchise. De trailer hierboven geeft alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten.

De negen speelbare personages in Avatar: The Last Airbender – Quest for Balance omvatten natuurlijk Aang, Toph, Sokka en Katara, maar er zijn nog meer verrassingen te ontdekken! De ontwikkelaars beloven zelfs dat je “elk van de 18 spannende hoofdstukken opnieuw kunt spelen, zodat je je favoriete momenten uit de serie altijd opnieuw kunt beleven.”

Bij Tech-Ones zijn we erg benieuwd over de nieuwe game en volgen we de ontwikkelingen dan ook. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen of lees hier meer game nieuws