Binnen 24 Uur een Enorme Hit: Marvel’s Spider-Man 2 voor de PS5 Verkoopt 2,5 Miljoen Exemplaren

spiderman 2 game cover

Marvel’s Spider-Man 2 voor de PlayStation 5 brak alle records door binnen de eerste 24 uur na release meer dan 2,5 miljoen exemplaren te verkopen. Dit ongekende succes vestigde de game als de snelst verkopende titel ooit die voortkwam uit PlayStation Studios in dat tijdsbestek, en overtrof daarmee de vorige recordhouder, God of War Ragnarök.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Opmerkelijke Verkoopcijfers zonder Exacte Specificaties

Hoewel Sony niet de precieze verkoopcijfers onthulde, is het getal van 2,5 miljoen een indicatie van de immense populariteit van de game direct na de lancering. Het vorige record van God of War Ragnarök werd niet expliciet genoemd, maar Sony rapporteerde dat deze game meer dan 5,1 miljoen exemplaren had verkocht binnen de eerste zeven dagen na de release.

Een Verhaal van Continuïteit: Marvel’s Spider-Man 2

Marvel’s Spider-Man 2, gelanceerd op 20 oktober, markeert het vervolg op de succesvolle games uit 2018 en 2020, namelijk Spider-Man en Spider-Man: Miles Morales. In deze nieuwste iteratie krijgen spelers opnieuw de gelegenheid om in de schoenen te staan van de iconische personages Peter Parker en Miles Morales, die al eerder schitterden in de vorige games.

Krachten en Vijanden: Een Nieuw Tijdperk van Avontuur

In Marvel’s Spider-Man 2 wacht spelers een nieuw scala aan krachten en uitdagende missies. Ze zullen hun superkrachten moeten inzetten tegen angstaanjagende vijanden, waaronder Venom, Lizard en Kraven. Deze game belooft een opwindend avontuur voor fans en heeft een aanzienlijke impact gehad op de gamingwereld dankzij zijn indrukwekkende prestaties en spannende toevoegingen.

Lees hier het laatste game nieuws.