Kevin Afghani, de Nieuwe Stem Achter Super Mario

kevin afghani super mario bros

Kevin Afghani neemt het stokje over als de nieuwe stem van Super Mario, een cruciale verschuiving in de iconische geschiedenis van het populaire gamepersonage.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Dankbaarheid aan Nintendo

Via zijn officiële kanalen, met Twitter als het voornaamste podium, deelde Kevin Afghani zijn dankbaarheid jegens Nintendo voor de unieke kans om de stem van Mario en Luigi te vertolken. De aankondiging ging gepaard met een vooruitblik op zijn debuut in de aankomende game “Super Mario Bros. Wonder,” die op 20 oktober wordt gelanceerd.

Een Legendarisch Tijdperk Afgesloten

Met het vertrek van Charles Martinet, de 67-jarige oorspronkelijke stem van Mario, komt er een einde aan een tijdperk dat drie decennia besloeg. Martinet, die sinds 1991 de stem van Mario vertolkte, blijft betrokken als ‘Mario-ambassadeur.’

Martinet’s Legacy en Evolutie

De bijdrage van Charles Martinet beperkte zich niet alleen tot Mario, maar omvatte ook andere bekende personages zoals Luigi, Waluigi en Wario in verschillende Mario-games. Zijn vertolkingen vormden de ruggengraat van de Mario-franchise, culminerend in zijn laatste werk voordat hij de fakkel doorgaf aan Kevin Afghani.

De Toekomst van Super Mario

Met Kevin Afghani aan het roer van de stem van Super Mario zijn de verwachtingen hooggespannen. Hoe zal zijn interpretatie de geliefde personages verfrissen en de game-ervaring naar nieuwe hoogten tillen?


Veelgestelde Vragen (FAQ’s)

1. Waarom is Charles Martinet niet langer de stem van Mario? Charles Martinet kondigde in augustus zijn afscheid aan na drie decennia als de stem van Mario. Hij neemt nu de rol op zich van ‘Mario-ambassadeur.’

2. Wat zijn de verwachtingen rondom Kevin Afghani als de nieuwe stem van Super Mario? Fans zijn nieuwsgierig naar hoe Kevin Afghani de iconische personages zal interpreteren en hoe zijn toevoeging de Super Mario-ervaring zal veranderen.

3. Welke andere personages heeft Charles Martinet vertolkt in de Mario-games? Naast Mario heeft Charles Martinet ook de stemmen ingesproken van Luigi, Waluigi en Wario in verschillende games binnen de Mario-franchise.