Davilex Games ontwikkelt nieuwe A2 Racer- en RedCat-spellen

a2 racer red cat

Davilex Games, de Nederlandse gamestudio opgericht in 1997 als onderdeel van Davilex, maakt een opwindende comeback met de aankondiging van nieuwe A2 Racer- en RedCat-games. Rudolf Wolterbeek-Muller, medeoprichter van Davilex Games, enthousiast deelde deze veelbelovende ontwikkelingen tijdens de recente Davilex Games Dag in het Nederlandse Instituut voor Beeld en Geluid.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

De A2 Racer-serie, bekend om zijn opwindende races op nagemaakte nationale en internationale (snel)wegen, maakt zich op voor een sprankelende reprise. Wolterbeek-Muller onthulde dat, ondanks de eerdere uitgaven die de markt overspoelden, hij gelooft dat het de juiste tijd is voor een vernieuwde editie van A2 Racer. Deze keer belooft hij een versie te leveren waar hij volledig tevreden mee is, zonder echter te onthullen wanneer het publiek meer details kan verwachten.

Maar dat is niet het enige opwindende nieuws dat uit de Davilex Games-stal komt. Er wordt ook gewerkt aan een nieuwe toevoeging aan de RedCat-serie, een educatieve reeks spellen gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd. Wolterbeek-Muller benadrukte het belang van nostalgie en merkte op dat cycli van herinneringen steeds vaker terugkeren in de game-industrie.

Davilex Games, dat in 2004 stopte met het ontwikkelen van spellen en in 2006 geen games meer uitgaf, werd in 2017 overgenomen door het Noorse softwarebedrijf Visma. De hernieuwde focus op de geliefde A2 Racer- en RedCat-series is een teken van een boeiende heropleving voor deze gamestudio.

Hoewel de exacte releasedata nog in nevelen gehuld zijn, roept Wolterbeek-Muller op tot geduld en belooft hij fans op de hoogte te houden van verdere updates. Mis geen enkel detail van deze opwindende ontwikkelingen in de gamingwereld. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door meer gamingblogs te lezen op onze website. Klik hier om diep in de wereld van gaming te duiken en ontdek wat Davilex Games voor jou in petto heeft!