EA Sports FC 24: De Langverwachte Opvolger van FIFA 23 Komt Eraan!

EA Sports FC 24

EA Sports FC 24

Op 29 september is het zover! Electronic Arts onthult met veel trots EA Sports FC 24, de voetbalgame die het legendarische stokje van FIFA overneemt. De langverwachte release is gepland voor Windows, Nintendo Switch, evenals de huidige en vorige generatie Xbox en PlayStation. Maar wacht, er is meer! Als je de Ultimate-editie koopt, krijg je de exclusieve kans om de game een volle week eerder te spelen, vanaf 22 september.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Waarom heeft Electronic Arts de bekende FIFA-naam losgelaten voor zijn nieuwe voetbalavontuur? Meer dan een jaar geleden maakte het bedrijf bekend dat ze niet langer de FIFA-naam zouden gebruiken, maar de reden achter deze wijziging bleef in eerste instantie onbekend. Nu komen we erachter dat de gelijknamige voetbalbond een astronomisch bedrag van meer dan een miljard dollar per vier jaar eiste voor de licentie om de FIFA-naam op de game te behouden. Ondanks de verregaande onderhandelingen, was EA niet bereid om dit exorbitante bedrag te betalen, en dus werd besloten om een nieuwe weg in te slaan met EA Sports FC 24.

Nu we meer weten over het nieuwe tijdperk van voetbalgames, laten we eens een kijkje nemen naar de technologische vooruitgang die EA voor ons in petto heeft. EA Sports FC 24, ook wel FC24 genoemd, wordt aangedreven door een aangepaste Frostbite-engine, ontwikkeld door niemand minder dan DICE, de maker van Battlefield. Wat nog opmerkelijker is, is de onthulling van de zogenaamde Hypermotion V-technologie in de trailer. Deze geavanceerde technologie belooft realistische spelersanimaties in een recordtempo te ontwikkelen. Dankzij de baanbrekende PlayStyles-technologie kunnen spelers genieten van ‘authentieke’ en ‘unieke’ speelstijlen, gebaseerd op data uit het echte leven.

Maar dat is niet alles! EA is vastbesloten om het vrouwenvoetbal verder te laten floreren en introduceert het in de FUT-modus van EA Sports FC 24. Dit is een enorme mijlpaal voor de fans van het vrouwenvoetbal, en het betekent dat spelers eindelijk kunnen genieten van de opwinding en het talent van hun favoriete vrouwelijke voetbalsterren in het virtuele veld.

Om de spelervaring nog epischer te maken, heeft EA exclusieve overeenkomsten weten te sluiten met zowel de Premier League als de UEFA Champions League. Dit betekent dat je kunt genieten van officiële teams, spelers en stadions, wat bijdraagt aan een nog realistischere en meeslepende gameplay. Wij zullen de nieuwe release op de voet volgen vanuit Tech-Ones, lees hier dan ook het laatste game nieuws.