Microsoft onthult Age of Empires Mobile voor Android en iOS

age of empires mobile game

Microsoft heeft op een online Age of Empires-evenement de introductie van Age of Empires Mobile aangekondigd, een langverwachte toevoeging aan de populaire gamefranchise. De release staat gepland voor later dit jaar, hoewel de exacte lanceringsdatum nog niet is bevestigd.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Kenmerken van Age of Empires Mobile

Uit de onthullende trailer blijkt dat spelers kunnen genieten van het spel met diverse beschavingen en dat historische figuren een prominente rol zullen spelen. De mobiele game zal zowel een singleplayermodus als online multiplayer-opties bevatten. Interessant is ook dat het spel gebruik zal maken van aanraakgevoelige inputmogelijkheden, waardoor de gebruikerservaring op mobiele apparaten geoptimaliseerd wordt.

Verwachte releasedatum en registratie

Hoewel de exacte releasedatum van Age of Empires Mobile nog niet officieel is bevestigd, wordt op de Apple App Store & Google Playstore vermeld dat de game op 19 augustus wordt verwacht. Geïnteresseerde gamers kunnen zich nu al registreren op de officiële website om op de hoogte te blijven van verdere ontwikkelingen en nieuws rond de lancering.

Nieuwe uitbreidingen en updates voor Age of Empires Franchise

Naast de aankondiging van Age of Empires Mobile heeft Microsoft ook nieuwe uitbreidingen en updates onthuld voor bestaande Age of Empires-games.

Age of Empires II: Definitive Edition – Victors and Vanquished

Een opvallende aankondiging betreft de nieuwe uitbreiding voor Age of Empires II: Definitive Edition, genaamd “Victors and Vanquished.” Deze uitbreiding bevat maar liefst negentien nieuwe verhaallijnen, professionele voiceacting, een originele soundtrack en diverse vernieuwingen. Gamers kunnen deze uitbreiding verwachten op 14 maart voor pc en Xbox-consoles, hoewel de prijs nog niet is bekendgemaakt.

Uitbreiding voor Age of Empires III: Definitive Edition

Voor Age of Empires III: Definitive Edition werd een uitbreiding aangekondigd die twee nieuwe beschavingen introduceert, waardoor spelers hun strategieën verder kunnen diversifiëren. Verdere details over deze uitbreiding worden binnenkort verwacht.

Updates voor Age of Empires IV

Age of Empires IV zal in de komende weken ook worden verrijkt met nieuwe updates. Xbox-spelers kunnen bijvoorbeeld genieten van team-ranked speelsessies, en Microsoft zal een Free For All-modus introduceren, waarin spelers rechtstreeks tegen elkaar strijden zonder onderlinge bondgenootschappen. Deze toevoegingen beloven de game-ervaring voor de spelers verder te verrijken.

Blijf hier op de hoogte van het laatste game nieuws.

Trailer nieuwe Age of Empires Mobile Game