Mortal Kombat 1 verkrijgbaar op 19 September

mortal kombat 1

Op 19 september kunnen fans van het iconische vechtspel Mortal Kombat hun hart ophalen, want Mortal Kombat 1 maakt zijn langverwachte debuut op de PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en pc. Uitgever WB Games en ontwikkelaar NetherRealm Studios hebben aangekondigd, doormiddel van een teaser op twitter, dat deze versie van het spel een ‘herboren Mortal Kombat-universum’ zal bieden, met een vernieuwd combatsysteem, boeiende spelmodi en natuurlijk de beruchte fatalities.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Deze heruitgave van het originele Mortal Kombat-spel belooft een ultieme ervaring voor zowel trouwe fans als nieuwkomers. Met de kracht van de nieuwste generatie consoles en pc-hardware kunnen spelers genieten van verbluffende graphics en vloeiende gameplay. WB Games en NetherRealm hebben hard gewerkt om de gevechten naar een nieuw niveau te tillen door het combatsysteem te herzien en te verfijnen. Dit betekent dat spelers een diepgaandere en responsievere ervaring kunnen verwachten, waarbij elke slag en beweging telt.

Naast de verbeterde gameplay worden er ook nieuwe spelmodi geïntroduceerd om spelers uit te dagen en te vermaken. Of je nu een fanatieke singleplayer bent of liever online de strijd aangaat, Mortal Kombat 1 biedt voor elk wat wils. Verken een uitgebreide verhaalmodus waarin je het epische verhaal van de iconische Mortal Kombat-personages kunt volgen. Ontdek hun achtergronden, motivaties en hun zoektocht naar glorie in het toernooi der kampioenen. Voor spelers die graag hun vaardigheden willen aanscherpen, is er een uitgebreide trainingsmodus waarin je de complexe vechttechnieken van Mortal Kombat kunt leren en perfectioneren.

Nieuwe Fatalities in Mortal Kombat 1

Natuurlijk zouden we het niet over Mortal Kombat hebben zonder te spreken over de beruchte fatalities. Deze bloederige en gewelddadige finishing moves zijn altijd een kenmerkend onderdeel geweest van de franchise, en ze maken een glorieuze terugkeer in Mortal Kombat 1. Fans kunnen zich verheugen op een reeks nieuwe fatalities, elk met hun eigen unieke brutaliteit en visuele pracht. Bereid je voor om je tegenstanders op meedogenloze wijze te verslaan en te eindigen met een knallende, bloederige noot.

Voor degenen die niet kunnen wachten om het spel in handen te krijgen, is er goed nieuws. Spelers met een pre-order van Mortal Kombat 1 krijgen exclusieve toegang tot het personage Shang Tsung. Shang Tsung, een van de meest geliefde en mysterieuze personages uit de franchise, voegt een extra dimensie toe aan het al indrukwekkende roster van speelbare personages. Met zijn unieke vechtstijl en dodelijke vaardigheden zal Shang Tsung zeker een favoriet worden onder de fans.

Voor de PlayStation- en Xbox-spelers die de game hebben gepre-orderd, is er nog meer goed nieuws. In augustus hebben zij namelijk al toegang tot de beta versie van de game. Bij Tech-Ones zijn we altijd fan geweest van de inconische game, we zullen deze dan ook uitgebreid spelen en met feeback komen. Blijf op de hoogte van het laatste game nieuws.