Ubisoft onthult uitgebreide tien minuten durende gameplaytrailer van Star Wars: Outlaws

star wars outlaws

Ubisoft Massive heeft fans van het Star Wars-universum verheugd met de vrijgave van een uitgebreide gameplaytrailer van maar liefst tien minuten voor Star Wars: Outlaws. De studio kondigde deze langverwachte game eerder dit weekend aan en heeft nu een glimp laten zien van wat spelers kunnen verwachten.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

In de uitgebreide gameplaytrailer wordt een gedetailleerd inzicht geboden in het boeiende verhaal van deze actievolle avonturengame, die zich afspeelt in een open wereld. Het spel draait om het personage Kay Vess, een ervaren dief die niet alleen in staat is vijanden uit te schakelen met schietgeweld, maar ook de kunst van stealth beheerst om aan gevaar te ontsnappen. De trailer toont ook indrukwekkende beelden van Vess die met hoge snelheid door een woestijn scheurt op een speeder en zijn vaardigheden demonstreert tijdens ruimtevluchten in een ruimteschip.

Het verhaal van Star Wars: Outlaws speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Empire Strikes Back en Return of the Jedi. Kay Vess maakt gebruik van de chaotische situatie in het Keizerrijk om gedurfde diefstallen en inbraken te plegen, terwijl hij tegelijkertijd premiejagers ontwijkt die op zijn spoor zijn.

Hoewel de exacte releasedatum nog niet bekend is, is aangekondigd dat Star Wars: Outlaws naar verwachting in 2024 beschikbaar zal zijn voor pc, PS5 en Xbox Series X en S. Fans van de franchise kunnen nauwelijks wachten om zelf de rol van Kay Vess op zich te nemen en de spanning en avontuur van het Star Wars-universum te ervaren in deze veelbelovende game.

Blijf op de hoogte van het laatste starwars nieuws en lees hier het laatste game nieuws.