Nieuwe Call of Duty in 2024 wordt Black Ops 6

Call of duty Black Ops 6 cover

Ontwikkeling door treyarch en mogelijke titel:

Volgens recente lekken afkomstig van betrouwbare bronnen zoals Insider Gaming en Windows Central, zal de volgende game in de Call of Duty-franchise worden ontwikkeld door Treyarch, de befaamde studio achter eerdere Black Ops-titels, waaronder Call of Duty: Black Ops: Cold War. Hoewel de naam “Black Ops 6” nog niet officieel is bevestigd door Activision of Treyarch, wijzen interne documenten op deze titel. Het blijft echter mogelijk dat de definitieve titel anders zal zijn.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Setting en verhaallijn in de golf oorlog:

Black Ops 6 wordt naar verluidt geplaatst in de turbulente periode van de Golf Oorlog in de jaren 90. Na het succes van Call of Duty: Black Ops: Cold War, lijkt het er sterk op dat deze volgende toevoeging aan de serie de naam “Call of Duty: Black Ops: Gulf War” zou kunnen krijgen. Dit historische conflict, dat plaatsvond tussen Irak en een internationale coalitie onder leiding van de Verenigde Staten, biedt een intrigerende achtergrond voor de game. Spelers kunnen verwachten een meeslepend verhaal te ervaren vanuit diverse perspectieven, beladen met de schimmige militaire operaties die zo kenmerkend zijn voor de Black Ops-serie.

Multiplayer en zombies:

Naast het beklemmende verhaal in de campagne zal Black Ops 6 ook terugkeren naar zijn wortels met een uitgebreide multiplayerervaring. Activision heeft plannen om geliefde maps uit eerdere delen van de serie te remasteren, waaronder klassiekers zoals Grind en WMD. Bovendien zal de iconische Zombie-modus een terugkeer maken, waarbij spelers kunnen genieten van traditionele rondes en progressieve uitdagingen die deze modus zo geliefd maken onder fans.

Releasedatum en mogelijke early access uitbreiding:

Hoewel nog niet officieel bevestigd door de ontwikkelaars, wordt intern verwacht dat Black Ops 6 wordt uitgebracht in de winter van 2024. Opvallend is het gerucht dat Activision overweegt om Early Access, normaal gesproken beschikbaar voor enkele dagen voorafgaand aan de officiële release, uit te breiden naar weken voor degenen die de game vooraf bestellen. Dit zou fans de mogelijkheid geven om aanzienlijk eerder toegang te krijgen tot de campagne en Zombie-modus, waardoor de anticipatie en opwinding rond de release van de game verder worden verhoogd.

Platforms en speculaties:

Hoewel nog niet officieel bevestigd, wordt verwacht dat Black Ops 6 beschikbaar zal zijn voor PC, PlayStation 5, Xbox Series S en Xbox Series X. Bovendien suggereren geruchten dat de game ook beschikbaar zou kunnen zijn voor de Nintendo Switch 2, als deze in 2024 wordt uitgebracht. Dit zou een nieuwe markt openen voor de franchise en een breder publiek toegang bieden tot de spannende wereld van Black Ops.

Voorbehoud van geruchten:

Het is belangrijk om te benadrukken dat hoewel deze details zijn gelekt door betrouwbare bronnen, zoals Insider Gaming en Windows Central, ze nog steeds moeten worden beschouwd als onbevestigde geruchten tot ze officieel worden bevestigd door Activision en Treyarch.

Lees hier het laatste game nieuws om op de hoogte te blijven van alle nieuwe gaming en call of duty nieuws.