De release datum van Men of War II word 15 mei

men of war II

Ontwikkelaar Best Way en uitgever Fulqrum Publishing hebben aangekondigd dat de strategiegame Men of War II op 15 mei voor pc wordt gelanceerd. De game was oorspronkelijk gepland voor release in september 2023, maar na feedback op de bètaversies besloot men tot uitstel.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Bekijk Men of War 2 in de steam store

Gameplay en facties in Men of War II

Men of War II is een direct vervolg op de originele Men of War, die in 2009 werd uitgebracht. Het spel behoudt het kenmerkende real-time strategieprincipe van zijn voorganger. Spelers krijgen de kans om tijdens de Tweede Wereldoorlog te spelen met drie verschillende facties: het Derde Rijk, de Sovjet-Unie en de Verenigde Staten.

Spelkenmerken en multiplayer in Men of War II

De game biedt een uitgebreide singleplayercampagne, die tevens ondersteuning biedt voor coöperatieve gameplay met maximaal vijf spelers. Daarnaast zijn er diverse multiplayer opties, waaronder zowel player versus player (pvp) als player versus environment (pve) voor maximaal vijftien spelers. Volgens de ontwikkelaars bevat Men of War II meer dan 300 verschillende voertuigen en 45 infanterie-eenheden, wat zorgt voor uitgebreide tactische mogelijkheden.

Ontwikkelingsuitdagingen van Men of War II

De ontwikkelstudio, gevestigd in Oekraïne, heeft te maken gehad met vertragingen mede door de oorlog in het land. Na het oorspronkelijke uitstel zijn er meerdere bètaspeelsessies geweest om de kwaliteit van de game te verbeteren. Uit zowel interne tests als publieke bèta’s bleek dat het spel nog verder verfijnd moest worden voordat het klaar was voor een officiële release. Naast Men of War heeft Best Way nog andere strategiegames ontwikkeld die zich afspelen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ook Fulqrum Publishing heeft zijn bijdrage aan de serie geleverd door verschillende spin-offs uit te brengen, waaronder Men of War: Vietnam en de Assault Squad-serie.

Men of War Release Date Reveal

Lees hier het laatste game nieuws om op de hoogte te blijven van alle nieuwe games en Men of War II nieuws.