Release datum Star Wars Jedi Survivor voor PS4 en Xbox One wordt 17 September

star wars jedi survivor

Releasedatum en prijs

Star Wars Jedi: Survivor wordt op 17 september gelanceerd voor de PS4 en Xbox One. Tot nu toe was de game alleen beschikbaar voor de huidige generatie consoles en de pc. De prijs van de game bij release zal 50 euro bedragen, zoals blijkt uit de listings op de Xbox Store en PlayStation Store. Deze aankondiging werd door EA bevestigd via hun sociale mediakanalen.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

EA-ceo Andrew Wilson onthulde al in augustus vorig jaar dat Star Wars Jedi: Survivor ook naar de PS4 en Xbox One zou komen, hoewel er toen nog geen exacte releasedatum werd genoemd. Dit nieuws kwam als een opluchting voor veel gamers die nog steeds gebruik maken van de vorige generatie consoles en uitkeken naar deze populaire game.

Verbeteringen voor de PC-versie

Naast de aankondiging van de last-gen versie, maakte ontwikkelaar Respawn Entertainment bekend dat er binnenkort een nieuwe update komt voor de pc-versie van Star Wars Jedi: Survivor. Deze update, die in de komende weken wordt verwacht, zal zich richten op het verbeteren van de prestaties en de besturing. Dit is een belangrijke stap, aangezien de pc-port bij de release in april 2023 veel kritiek kreeg van spelers vanwege slechte prestaties. EA bood destijds zijn excuses aan voor de problemen en heeft sindsdien gewerkt aan verbeteringen.

Eerdere releases en voorgeschiedenis

Star Wars Jedi: Survivor werd oorspronkelijk uitgebracht in april 2023 voor de pc, PS5 en Xbox Series X en S. De game is een direct vervolg op Jedi: Fallen Order uit 2019 en volgt opnieuw de avonturen van Cal Kestis, een van de laatste Jedi die probeert te overleven in een door de Sith gedomineerde melkweg. De game werd goed ontvangen vanwege zijn meeslepende verhaal, geavanceerde gameplay en indrukwekkende graphics.

Met de aankomende release op PS4 en Xbox One breidt Star Wars Jedi: Survivor zijn bereik uit naar een nog breder publiek. De aangekondigde pc-update toont bovendien de voortdurende inzet van Respawn Entertainment en EA om de spelervaring voor alle spelers te optimaliseren. Fans van de franchise kunnen zich verheugen op verbeterde prestaties en een nieuwe kans om in de huid van een Jedi te kruipen, ongeacht de console die ze gebruiken.

Blijf op de hoogte van het laatste gamenieuws door onze updates te volgen!