Dit zijn 4 goede merchandise items om aan klanten cadeau to doen

cadeau ingepakt

Als bedrijf is het belangrijk om klanten tevreden te stellen en hen te bedanken voor hun loyaliteit. Een goede manier om dit te doen is door merchandise aan te bieden als cadeau. Het geeft niet alleen een positieve indruk bij de klant, maar het versterkt ook de merkbekendheid. In dit artikel zullen we vier voorbeelden van goede merchandise bespreken die bedrijven aan hun klanten kunnen geven om een goede indruk achter te laten.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Bedrukte muismatten

Iedereen werkt met laptops of computers, het geven van een gepersonaliseerde muismat kan daarom een nuttig cadeau zijn voor uw klanten die zij dagelijks kunnen gebruiken. Het biedt niet alleen comfort tijdens het gebruik van een computer, maar het kan ook een vleugje persoonlijkheid toevoegen aan de werkplek van uw klant. Bedrukte muismatten met het logo of de slogan van uw bedrijf zullen uw klanten herinneren aan uw merk telkens wanneer ze hun computer gebruiken. Het is een effectieve manier om uw merk in de gedachten van uw klanten te houden.

Promotie mokken

Een kopje koffie of thee in de ochtend is iedereen een dagelijkse routine. Door uw klanten een bedrukte promotie mok te geven, zorgt u ervoor dat uw merk dagelijks onder de aandacht komt. Elke keer dat uw klant zijn of haar favoriete warme drank drinkt, zal uw merk aanwezig zijn op de mok. Het is een subtiele, maar effectieve manier om uw merk te promoten en klanten aan uw bedrijf te herinneren. Bovendien zijn promotie mokken verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, waardoor u kunt kiezen wat het beste bij uw bedrijf past.

Bedrukte pennen

Naast het drinken van een kopje koffie, gebruiken veel mensen een pen om dingen op te schrijven. Pennen zijn praktische en veelgebruikte items die altijd van pas komen. Door uw klanten een bedrukte pen te geven, zorgt u ervoor dat uw merk altijd binnen handbereik is. Of het nu gaat om het ondertekenen van belangrijke documenten of het maken van aantekeningen tijdens een vergadering, uw klanten zullen uw merk associëren met de betrouwbaarheid en bruikbaarheid van de pen. Het is een kosteneffectieve manier om uw merk te promoten en klanten aan uw bedrijf te binden.

Bedrukte tassen

Het uitdelen van een leuk canvas tasje is een populair en praktisch cadeau dat klanten graag ontvangen. Of het nu gaat om boodschappentassen, draagtassen of rugzakken, bedrukte tassen bieden veel ruimte voor uw bedrijfs logo en slogan. Uw klanten zullen uw merk overal mee naartoe nemen, waardoor uw merkbekendheid wordt vergroot. Bovendien zijn tassen duurzaam en gaan ze lang mee, waardoor uw merk langdurig wordt gepromoot.

Lees hier meer over alle tips & tricks