Xbox Series S met 1TB SSD in de kleur Carbon Black beschikbaar vanaf 1 september

x box seris x carbon

Maak kennis met de Xbox Series S – 1TB Als het gaat om gamen, verwelkomt Xbox een gemeenschap van gamers van over de hele wereld die allerlei soorten games spelen op verschillende apparaten waar ze van houden. Eén ding dat we van gamers hebben gehoord, is dat ze de mogelijkheid wilden hebben om meer opslagruimte in hun consoles te hebben.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

De nieuwe Carbon Black Series S met 1TB opslagruimte.

Of je nu wilt upgraden vanaf je huidige console of nieuw bent bij Xbox, de Xbox Series S – 1TB biedt je een andere optie binnen de Xbox-familie van apparaten. De gedurfde Carbon Black-kleur heeft dezelfde strakke, moderne matte afwerking als de Xbox Series X en de Xbox Wireless Controller. Deze console biedt dezelfde next-gen snelheid en prestaties als onze 512GB Series S, nu met dubbele opslagruimte, zodat je nog meer van je favoriete games kunt downloaden naar je console, klaar om te spelen wanneer jij dat bent. Bovendien maak je optimaal gebruik van elke speelminuut met functies zoals Quick Resume, bliksemsnelle laadtijden en gameplay tot 120 FPS – allemaal mogelijk gemaakt door Xbox Velocity Architecture.

Hoe duur wordt de nieuwe Xbox Series S?

Volgens de het persbericht van Xbox zou hij $349.99 ERP gaan kosten, maar de vraag die gesteld wordt, is voornamelijk in wat voor soort bundels gaat hij uitkomen en wat gaat dat met de prijs doen.

Beter samen De Xbox Series S werkt naadloos samen met al onze populaire Xbox-accessoires. Je kunt ook een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement toevoegen (lidmaatschap apart verkrijgbaar), zodat je nieuwe games die speciaal zijn gebouwd voor Xbox Series S en X, zoals Starfield en Forza Motorsport, vanaf dag één kunt spelen. Bovendien worden er voortdurend nieuwe games toegevoegd, dus er is altijd iets nieuws om te spelen.

Beschikbaar wereldwijd op 1 september

De lancering vindt plaats op 1 september (precies op tijd voor Starfield) en pre-orders voor Xbox Series S – 1TB zijn vanaf vandaag beschikbaar op xbox.com of microsoftstore.com. De console is verkrijgbaar naast de huidige variant van de Xbox Series S en de duurdere en krachtigere Xbox Series X.

Blijf op de hoogte van het laatste Xbox nieuws en lees hier meer en blijf op de hoogte van de laatste updates.