Samsung Gaming Hub Transformeert de Game-ervaring: Innovatieve Cloudgaming voor Smart TV’s

Samsung Gaming hub met GeForce Now en XCloud voor smart tv

In een baanbrekende aankondiging bevestigt Samsung de wereldwijde beschikbaarheid van zijn Gaming Hub op smart-tv’s uit 2020, waarmee een nieuw tijdperk van entertainment wordt ingeluid.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Terug in de Tijd: Oudere Tv’s Krijgen Toegang tot Cutting-Edge Gaming

Terwijl Samsung’s Gaming Hub al beschikbaar was op nieuwere modellen, komt de belofte om oudere smart-tv’s te ondersteunen nu tot leven, waardoor gebruikers van 2020-tv’s kunnen genieten van de nieuwste gamingtechnologie.

Cloudgaming Evolutie: Geen Console Nodig, Maximale Plezier

De Gaming Hub opent de deuren naar cloudgaming, waardoor gebruikers kunnen genieten van topgames via diensten als Nvidia GeForce NOW en Xbox Cloud Gaming zonder de noodzaak van een externe console of mediaspeler.

De Samsung Gaming Hub: Meer dan een game

De uitgebreide wereld van de Samsung Gaming Hub biedt niet alleen toegang tot bekende namen, maar introduceert ook minder bekende diensten zoals Amazon Luna, Utomik, Antstream Arcade, Blacknut Cloud Gaming, en nu ook Boosteroid.

Een Einde aan een Tijdperk: Steam Link Ondersteuning Stopt op 30 November

Let op, Steam Link-gebruikers op Samsung-televisies: de ondersteuning stopt op 30 november. Ontdek nieuwe mogelijkheden met de diverse diensten aangeboden via de Samsung Gaming Hub.

Entertainment Evolutie: Samsung’s Visie voor Uitgebreide Gaming Ervaringen

Met deze uitbreiding van de Gaming Hub naar 2020 smart-tv’s bevestigt Samsung zijn toewijding aan het leveren van geavanceerde en diverse entertainmentmogelijkheden, waardoor gebruikers een unieke en volledig geïntegreerde gamingervaring kunnen beleven. Blijf hier op de hoogte van het laatste hardware nieuws.