De Boys X Call Of Duty-crossover brengt Homelander en Starlight naar Warzone

Homelander & call of duty

Featured Image Credit: Amazon Studios, Activision

Dit nieuws komt als een verrassing. Call of Duty staat erom bekend dat ze niet vies zijn van onwaarschijnlijke samenwerkingen, maar ze weten me toch altijd weer te verbazen. Op dit punt zou ik beter moeten weten dan Call of Duty te zien als een ‘gritty realistische’ franchise. Dat schip is vertrokken toen spelers de ballen van King Kong begonnen te mijnen voor XP in Warzone.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

In de afgelopen weken hebben fans van Call of Duty uitgekeken naar de release van de franchise in 2023. Officiële details ontbreken nog, maar dat weerhoudt leakers er niet van om hints te droppen. Er wordt gedacht dat het spel een vervolg zal zijn op Modern Warfare II en het laatste detail is dat het zich zou kunnen afspelen tijdens de Golfoorlog. Een zekere veronderstelde antagonist die dood werd gewaand, kan ook terugkeren, wat een sappige mogelijkheid is. Veel hiervan is echter nog onzeker. Wat ik vandaag voor je heb, is iets waar je binnenkort van kunt genieten. Call of Duty gaat een crossover aan met The Boys.

Ja, verschillende personages uit The Boys komen naar Call of Duty. Volgens een mysterieuze video die opnieuw is gepost op het officiële Call of Duty Twitter-account zijn dat schijnbaar Homelander, Black Noir en Starlight. De geluidloze Black Noir verscheen op een ‘persconferentie’ waar hem werd gevraagd: “Klopt het dat jij, Homelander en Starlight in Call of Duty verschijnen?” Black Noir knikt.

“Op welke dag zullen jouw operators beschikbaar zijn?” wordt vervolgens gevraagd, waarop Black Noir zijn schouders ophaalt. Een andere verslaggever vraagt: “Is er enige waarheid in de geruchten over spanningen tussen de co-captains Homelander en Starlight?” Black Noir schudt dan zijn hoofd. Tot slot wordt aan Black Noir gevraagd: “Wat is je favoriete wapen om in het spel te gebruiken?” waarop hij zijn twee messen laat zien.

Laat me wat duidelijkheid verschaffen. De crossover maakt deel uit van Call of Duty: Warzone’s ‘Season 4 Reloaded’, die van start gaat op 12 juli. we vermoeden dat we binnenkort wat meer gedetailleerde informatie zullen krijgen.

Lees hier het artikel waarin homelander ook verschijnt in mortal kombat 1 of lees het laatste game nieuws .