The Boys’ Homelander officieel bevestigd voor Mortal Kombat 1

homelander & mortal kombat 1

Featured Image Credit: Amazon Studios, Activision

Zoals vermoed werd, zal Homelander van The Boys toch in Mortal Kombat 1 verschijnen. De release staat gepland op 19 september en de inclusie van Homelander werd per ongeluk onthuld via het officiële sociale media-account van The Boys.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Als je The Boys nog niet kijkt, zou je dat misschien moeten doen, want deze serie is momenteel echt overal. Gisteren werd aangekondigd dat Homelander, Starlight en Black Noir ook naar Call of Duty: Warzone komen. Ze zullen vanaf morgen beschikbaar zijn als onderdeel van de ‘Season 4 Reloaded’-update. Een spin-off van The Boys, Gen V genaamd, gaat binnenkort van start en belooft “nog schokkender” te zijn. En daarna komt seizoen vier van The Boys uit, omschreven door castleden als “ziek als f**k”. Alsof dat nog niet genoeg was, weten we nu ook dat Homelander, zoals geruchten al aangaven, ook aanwezig zal zijn in Mortal Kombat 1.

De inclusie van Homelander werd bevestigd op het TikTok-account van The Boys, maar het lijkt erop dat er mogelijk iets mis is gegaan. Op de video van het account waarin het nieuws van de crossover met Call of Duty werd aangekondigd, vroeg iemand ook naar een mogelijke samenwerking met Mortal Kombat. Volgens Dexerto antwoordde het officiële account: “MK bevestigd.” Daarna voegde het toe: “Homelander zal op een gegeven moment beschikbaar zijn. Dat is alles wat we kunnen zeggen.”

Het vervolgcommentaar geeft zeker de indruk dat de oorspronkelijke bevestiging eigenlijk niet gezegd had mogen worden. Toch is het fijn om te weten dat Homelander nu bevestigd is. We moeten nog het volledige basis- en Kameo-rooster van NetherRealm krijgen, maar met de lancering van het spel in september zullen we daar de komende weken waarschijnlijk meer over horen.
Lees hier het artikel over de realese van de nieuwe mortal kombat of lees het laatste game nieuws .