Microsoft toont nieuwe beelden van Fable game reboot

fable reboot gameplay

Microsoft onthult nieuwe en opwindende beelden van langverwachte Fable-reboot, terwijl fans smachten naar een officiële releasedatum. Deze langverwachte onthulling komt nadat Microsoft in 2020 de aankondiging deed van de heropleving van de geliefde Fable-franchise, zij het met minimale details over het spel. De verantwoordelijkheid voor deze herinterpretatie van het epische Fable-universum ligt in de bekwame handen van Playground Games, hetzelfde team dat verantwoordelijk is voor het succes achter de Forza Horizon-serie.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Tijdens de meeslepende Xbox Games Showcase, die plaatsvond op een zondagavond, nam Microsoft de gelegenheid om gamers wereldwijd te trakteren op een adembenemende trailer voor de aankomende Fable-reboot. De blikvanger van deze teaser is niemand minder dan Dave, een opvallend figuur met een passie voor groenten, meesterlijk vertolkt door niemand minder dan Richard Ayoade uit “The IT Crowd”. Dave, gehuld in zijn unieke persoonlijkheid, deelt zijn eigenzinnige kijk op helden, wat naadloos overgaat in de introductie van de hoofdrolspeler van de game. Bovendien wordt de kijker getrakteerd op korte maar veelbelovende glimpen van de gameplay, waaronder een intens gevecht met een bende bandieten.

Heropleving van Fable game

Deze langverwachte heropleving van Fable brengt ons terug naar de magische wereld van Albion, zoals duidelijk wordt uit de betoverende beschrijving van de trailer. Ondanks de betoverende inzichten die de teaser biedt, worden concrete details over de game nog schaars vrijgegeven. Op dit moment houdt Microsoft nog steeds de releasedatum angstvallig onder de pet. Niettemin hebben ze aangekondigd dat de game beschikbaar zal zijn voor zowel Windows-pc’s als de nieuwste aanwinsten van de Xbox-familie, de Series X en S.

De aankomende Fable-reboot markeert de vierde grote toegang in de Fable-serie en is de eerste mainline titel sinds het debuut van Fable 3 in 2010. Hoewel er in de tussenliggende periode enkele spin-offs, zoals Fable Heroes, opdoken in de Fable-wereld, blijft de kernfranchise een decennium lang onaangeroerd. Deze langverwachte herinterpretatie, voor het eerst aangekondigd in 2020, belooft de klassieke Fable-magie te combineren met de verfijnde expertise van Playground Games, dat al lang wordt geprezen om hun prestaties in de wereld van racegames.

Showcase van de Fable game-reboot

FAQs Fable:

1. Wat is Fable voor een game? Fable is een populaire action role-playing game (RPG) franchise die bekend staat om zijn meeslepende verhalen, fantastische setting en morele keuzes die de spelers beïnvloeden.

2. Wanneer wordt de Fable-reboot verwacht? Hoewel Microsoft onlangs nieuwe beelden heeft onthuld, hebben ze nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt voor de Fable-reboot.

3. Welk team is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Fable-reboot? De Fable-reboot wordt ontwikkeld door Playground Games, hetzelfde team dat bekend staat om hun werk aan de populaire Forza Horizon-serie.

Lees hier het laatste game nieuws.