Minecraft nu eindelijk beschikbaar op Chromebook

Minecraft steve

Minecraft, het populaire sandbox-spel ontwikkeld door Mojang en uitgegeven door Microsoft, heeft nu ook zijn weg gevonden naar Chromebooks. Zowel Microsoft als Google hebben samengewerkt om de Android-versie van Minecraft beschikbaar te maken voor Chrome OS-gebruikers. Dit betekent dat eigenaren van een Chromebook nu de mogelijkheid hebben om de game te spelen op hun apparaat. Bovendien hebben spelers die al in het bezit zijn van de Android-versie van Minecraft de optie om de Chromebook-versie aan te schaffen tegen een gereduceerde prijs, en vice versa, waarbij de Android-versie is inbegrepen bij de aanschaf van de Chromebook-versie.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

In het algemeen is Minecraft een spel dat wereldwijd een enorme populariteit geniet. Het heeft miljoenen spelers van alle leeftijden aangetrokken en heeft een levendige gemeenschap van fans die constant nieuwe inhoud creëren en delen. Met zijn creatieve en exploratieve gameplay biedt Minecraft eindeloze mogelijkheden om te bouwen, avonturen te beleven en je verbeelding de vrije loop te laten. Van het verkennen van uitgestrekte landschappen tot het bouwen van indrukwekkende structuren, Minecraft blijft een tijdloos spel dat spelers van alle niveaus van creativiteit en vaardigheid aanspreekt.

Hoe speel ik minecraft op een Chromebook

Om Minecraft op een Chromebook te spelen, zijn er enkele systeemvereisten waaraan moet worden voldaan. Een Chromebook met ten minste een 64-bits CPU, 4 GB RAM en ChromeOS versie 111 of nieuwer is vereist om de game te kunnen draaien. De Chromebook-versie van Minecraft is verkrijgbaar in de Play Store voor de prijs van €22,99, terwijl de bestaande Android-versie los te koop is voor €7,99. Hoewel de exacte kortingsregeling voor gebruikers die al in het bezit zijn van de Android-versie niet is vermeld door Google en Microsoft-dochter Mojang, biedt het ongetwijfeld een financieel voordeel voor bestaande spelers.

Het is belangrijk op te merken dat het hier gaat om de Bedrock-versie van Minecraft, die bekend staat om zijn crossplatformmogelijkheden. Dit betekent dat spelers op een Chromebook kunnen deelnemen aan multiplayergames met spelers op andere platforms, zoals Xbox, PlayStation, Switch, Windows, iOS en Android. Daarnaast is er de Java Edition van Minecraft, die specifiek is ontworpen voor Windows, Linux en macOS en extra functionaliteiten zoals mods ondersteunt.

Bij Tech-Ones zijn we altijd fan geweest van de inconische game, we zullen deze dan ook uitgebreid spelen en met feeback komen. Blijf op de hoogte van het laatste game nieuws.